Posted on

tiszta belek, lapos has – íme a bélkímélő életmódváltás aranyszabályai

Találkoztál már ezerféle diétával a neten és magazinokban, kipróbáltál már legalább tíz, nagyon látványos és gyors eredményeket ígérő csodaétrendet, követted a tejet tiltó életmódot és a tejet istenítőt is, próbáltál már vega, vegán, paleós lenni és mégis, még mindig nagy a káosz a fejedben azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem? Akkor jól figyelj, mert most a helyére kerül minden!

>> próbáltad már az 5 nap-2 kiló diétánkat? ha nem, akkor mindenképpen kattints! >>

Természetesen továbbra sincsenek nagy, mindenkit érintő igazságok, hiszen a tejérzékenyek még mindig jobban járnak mandulás lattéval, a vegák és vegánok pedig hiába olvasnak a kacsazsír egészségvédő hatásairól – mindenkinek más és más az emésztése, az étkezési alapelvei, az ízlése és még sorolhatnánk. Mégis, ha szeretnél laposabb hasat, jobb energiákat, tisztább bőrt és kevesebb bőnadrágotkeresős, puffadt napot, akkor kezdd el követni ezt az élelmiszerhatározót! A tiltólistás élelmiszereket természetesen nullhuszonnégyben érdemes kerülni, ha nem akarsz emésztési gondokkal és pluszkilókkal küzdeni; a mértékkel-kategóriából pedig válogasd ki azokat a kajákat, amiket néha megengedsz magadnak, de csak kis adagokban! Igen, lesznek benne meglepő besorolások, mint mondjuk néhány magas cukortartalmú gyümölcsfajta az inkább kerülendő kategóriában – ezek valóban nem jó megoldások vacsira, se reggelire, inkább csak délután edd őket, persze mértékkel!

kiegyensúlyozott, mértékletes, egészséges étkezés – ezzel az élelmiszerhatározóval elérheted!

+tipp: mindenképpen vezess diétanaplót és írd le minden egyes nap, hogy mit, mikor ettél; ha rádtörne a lelki éhség és a nasizhatnék, akkor válogass a meditációs technikáink és az éhségűző tippjeink közül; mozogj rendszeresen, hidratálj és jutalmazd magad minden leadott kiló után valamilyen -nem ehető- ajándékkal!

AMI MÉG ÉRDEKELHET TÉGED:

feszes bőr, lapos has – 10 napos teadiéta

5 napos villámdiéta, hogy azonnal leadhasd a pluszkilókat!

SOS fogynom kell – egynapos étrend, ha holnap jelenésed van

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *