Posted on

lapos has, feszes, sima bőr: 10 napos tea-diéta

Ezerszázalék, hogy már hallottad, hogy a tea milyen jó; azt is biztos tudod, hogy a zöld tea tele van antioxidánssal és iszonyú király zsírégető; és arra is mérget vennénk, hogy tisztában vagy a hidratáció szerepével a diétában: akkor miért ne használd ezeket ki egy 10 napos program keretein belül? A nagy tea-kávé-meccsben már megtudhattad, hogy milyen jótékonyak a különböző fűfélék a diétádnak; most egy étrenddel és rendszeres szürcsöléssel csodákat hozhatsz ki magadból, arról nem is beszélve, hogy ez a kúra nemcsak a hasadon meg az integetőhájaid helyén látszik majd, hanem a bőrödön is! Viszlát pattanások, narancsbőr, foltok és hurkák, jöhet az új és feszesebb test!

tea

Kövesd ezt az étrendet 10 napig és tapasztald meg a teák jótékony hatását; nem lesz másra szükséged, mint zöld teára, sima -koffeinmentes- gyümölcsteára, és bármelyik kedvencedre! Ha gondolod, egyéb fajtákat is beszerezhetsz: estére a kamillatea isteni és nyugtató, de nagyon jó altató hatása van a banánteának is!

teadiéta_10nap.png

Amint láthatod, az étkezések előtt fixen meg kell innod egy nagy pohár teát – általában 3 dl-lel számolj -, napközben pedig szabadon választhatóan (de a gyümölcsteát ajánljuk, hogy ne koffeinnel tömd magad egész nap) idd meg a megszabott mennyiségeket! Oké, kezdetben kicsit többet fogod látogatni a wc-t, de hidd el, megéri majd: hamarabb tele leszel, hidratálod magad és szebbé varázsolod a bőröd is, úgyhogy teázásra fel!

Tipp: többnyire, ha lehet, szálas teát válassz a filteres helyett, hogy ne a különböző, csomagoláshoz szükséges adalékanyagokkal mérgezd magad! Amivel még jobbat teszel, az a hűtés: főzd le már este a következő napi adagodat, tedd be a hűtőbe és indítsd be a zsírégetést minden egyes nap! Ízesítheted a teáidat fahéjjal és gyömbérrel, így sokkal izgalmasabb és fogyasztóbb lesz ez a kúra!

5tevekenyseg_amivel_meggyorsabban_fogyhatsz

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *