Posted on

Az esti turmix, amitől elmenekül minden úszógumi

Mielőtt félreértenéd a címet, hadd szögezzünk le egy tényt: a reklámokkal ellentétben (ilyen-olyan medical, meg +T és társaik) csodaital, csodaszer, “az orvosok most találták fel” , “bámulatos fogyás 2 nap alatt”, csodabogyó és csodaélelmiszer egész egyszerűen nem létezik. Nincs olyan, hogy “idd meg ezt és másnap két mérettel kevesebb leszel”. Viszont mielőtt teljesen elkeserednél, engedd meg, hogy gyorsan megvigasztaljunk, mert nem hiába kattintottál erre a cikkre: a természetes, pár forintból összehozható, ezeréves orvosi tudományokon alapuló, igencsak hatásos esti turmix viszont nagyon is létezik!

>> érdekel az 5 nap- 2 kiló villámdiétánk étrenddel, edzéstervvel és pszicho-tippekkel? akkor kattints! >>

Ez a recept egyrészt nagyon finom: egy kellemes, könnyű vacsi után imádni fogod; másrészt kalóriaszegény, harmadrészt telis-tele van antioxidánsokkal, negyedrészt megkönnyíti az alvásod, ötödrészt olyan -természetes- anyagokat tartalmaz, amik segítenek a hasi zsírpárnák elleni küzdelemben, de persze csak úgy, ha edzel és isteni, de egészséges kajákat eszel, jó alapanyagokból, jó időben!

A MÓDSZER, AMIVEL SIMÁN LEFOGYHATSZ 2-3 KILÓT EGY HÉT ALATT

Ezekből válogass reggelire:

Ebédet a következőkből főzz:

Vacsira pedig jöhet egy kisebb adag ezekből:

Ha pedig mindezzel megvagy, és megetted a könnyű, kisebb adag vacsidat, akkor jöhet a turmix! Egy hétig kövesd az étrendjavaslatainkat, menj végig a lapos has-kihíváson, vagy vágj bele a 15perces edzéstervünkbe és élvezd az energikus fogyást és a szép, sima bőrt!

A recept a következő:

AMI MÉG TETSZENI FOG NEKED:

egyszerű és isteni avokádós csirkesaláta

“elkezdtem sportolni, erre hízok” – most mivan?

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *