Posted on

a snack, ami segít legyőzni a sóvárgást

Kaiser-Roll-Roll-Baked-Goods-Arouse-Star-Flaxen-2735125.png
már ettől a képtől nasiznál? akkor olvass tovább!

Valószínűleg nem kell bemutatnunk azt a hirtelen jövő, ám annál erősebb érzést, ami arra késztet minden ártatlan, küzdő és fogynivágyó embert, hogy elpusztítsa az összes zacskó chipset és kész kaját, ami csak az útjába kerül. Ez a vágy lehet másnaposságtól, az érzelmek túlfűtöttségétől, idegességtől, csalódottságtól vagy egyszerűen csak attól, hogy kicsit megszaladt veled a villa előző este –  bármi is okozza, kínzó tud lenni, de van megoldás, mégpedig egy egészséges és nagyon finom nasi személyében!

>> a cukkini chipset próbáltad már? kattints a receptért! >>

Valószínűleg a titkos fegyver már rég a kezedben van, csak nem tudsz eleget róla, ugyanis a tökéletes nassolnivaló nem más, mint a dió. Most az gondolhatod, hogy oké, tényleg finom és rengeteg süti alapanyaga, sőt díszítőeleme is lehet, de nagyot tévedsz, ha csak desszertekhez használod: a dió ugyanis amellett, hogy normalizálja a vérnyomást és segít a jobb alvásban – ami köztudottan fogyáshoz vezet -, a fogyókúrád legjobb barátja is lehet. Igen, kifejtjük, miért!

Walnuts-Nature-Jar-Unprocessed-Autumn-Food-Nuts-791594.jpg
mindenképp tarts otthon egy nagy üveggel!

A dió olyan anyagokat tartalmaz, amik az agyad nassolásért és elcsábulásért felelős részét célozzák meg: egy kísérletben az alanyok először dióval felturbózott smoothiet kaptak, később pedig egy egyszerű, diómenteset. A csodanasival ellátott smoothiesok egyértelműen kevésbé voltak éhesek és jobb döntéseket hoztak a kajaválasztásnál, mint azok, akik dió nélküli turmixot kaptak, tehát egyértelműen kijelenthető, hogy ha diót eszünk, könnyebben megy majd a fogyó.

hirdetés

Azt se felejtsük el az előnyök halmozásánál, hogy ez a kis csodatermés olyan természetes és egészséges zsírokkal lát el minket, amik szintén segítenek a fogyásban, és elvágják az őrült kajarohamok fonalát – nem kéne a chipset inkább dióra cserélni? Egyél meg egy marékkal minden nap és vége a süti-és gyorskajarohamoknak!

dió.png

>> ha érdekelnek további nasi-javaslatok, kattints! >>

6 kaja, amit bármikor, bármilyen mennyiségben ehetsz.png

Megosztás

One thought on “a snack, ami segít legyőzni a sóvárgást

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *