Posted on

a nagy fogyáslista – ha ezeket kipipálod, vége a túlsúlynak!

pipa.gif

Ahhoz, hogy minden elszánt diétázó elérje a kitűzött – sajnos sok esetben nem egészen a valósággal kompatibilis – célját, nem elég egy menő és eredményeket ígérő diéta, egy pszichológiai felismerés vagy a nasik eldugása: egy komplex programot kell, hogy felépítsen magában az ember, ami nem is annyira egyszerű; de lényeg a lényeg: mi pontokba szedtük neked azt a listát, aminek ha minden egyes elemét teljesíted, gyakorlatilag lehetetlen, hogy elkerüljön a végleges fogyás! Készen állsz?

hirdetés

SZEMPONT 1: SPORT

Nagyon fontos, sőt egyenesen nélkülözhetetlen a mindennapos mozgás, ha centiket akarsz lefaragni; a diéta önmagában nem minden! Legyen a mozgás az első szempontod, amikor belevágsz az életmódváltásba: ha sikerül az első listán szereplő elemeket kipipálnod, már fél sikernél jársz majd!

fogyáslista_1.png

SZEMPONT 2: ÉTKEZÉS

Természetesen a jól megválasztott diéta elengedhetetlen a tökéletes alakhoz, de egyre nagyon figyelj oda: ne lemondásokkal kezdd az új életet, inkább élelmiszerek hozzáadásával! Ha viszont valamilyen kaja végleges elhagyására épülő diétát választottál (gluténmentes vagy fehérliszt-és cukormentes életmód), próbáld ki a fokozatos diéta-módszert, hogy biztosan sikerrel járj!

weightlosslist1.png

hirdetés

SZEMPONT 3: LÉLEK

Szinte minden fogyókúra előbb-utóbb a kukában találja magát, ha a gazdája nem tisztázza le magában az evéskényszere okait. Te miért imádsz sósat nasizni vagy csokit eszegetni? Mit gondolsz, mi az oka az unalomevésnek? Ha mélyebb választ akarsz találni ezekre a kérdésekre, lapozgasd a diétaguru pszicho-oldalát, persze amellett, hogy végigmész a listán!

weightlosslist_2.png
hirdetés

a hibátlan futótechnika.png

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *