Posted on

egyhetes őszváró rizs-és krumplidiéta



Szép lassan kezdődik az ősz, elhullanak a levelek és velük együtt a motivációnk is: mivel vége a bikiniszezonnak, az ember könnyen raktározó üzemmódba kapcsolja magát és elkezdi az egyre rövidebb nappalokat egyre több evéssel kitölteni – ennek most vége!

Jól tudjuk, hogy amikor lehűl az idő, az ember nem éppen zöldséget kíván gyümölcskörettel, úgyhogy most nem fárasztunk a smoothie-és a zöldségleves-diétával; jöhet végre a rizs és a krumpli -okosan való- felhasználása! Ha szeretnél megküzdeni a túlsúllyal, a fáradtsággal, a narancsbőrrel és a kedvetlenséggel, vágj bele azonnal!

potato-203899_960_720.jpg

Miért éppen rizs és krumpli?

Jogos lehet a kérdésed, hogy most, a nyári gyümölcsszezon végén miért pont rizzsel és krumplival töltekezz: azért, mert ez a két nagyon is tápláló növény megfelelően elkészítve isteni bélrendszerpucoló! A krumpli előnyeiről itt már bővebben beszámoltunk, a rizsről pedig biztos eddig is tudtad, hogy király: mivel tele van proteinnel és komplex szénhidrátokkal, tökéletes arra, hogy egy csomó időre eltelítődj, mégis tápláld magad, ráadásul a B-vitamintartalma segít majd az idegrendszered megfelelő őszi akklimatizálódásában is!

alapszabályokdiéta.png

Ahhoz, hogy minél könnyebben bírd a diétát, megosztunk veled egy egyhetes mintaétrendet, amivel simán leszaladhat 3 kiló is, csak figyelj!

mintaétrend.png
napközben simán megihatsz egy cukormentes kávét; a lisztet és a cukrot kerüld el nagy ívben!

Ha tetszik a krumplidiéta, próbáld ki közben az édesburgonya-toastot!

a hibátlan futótechnika.png

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *