Posted on

a nagy kockahas – kihívás

nickiminaj.gif

Rendszeresen mozogsz – vagy legalábbis nagyon elszántnak érzed magad -, és szeretnél extralapos, végre kisportolt, izmos hasat? Nos, a félreértéseket elkerülve, hadd mondjunk neked egy tényt: sajnos vagy nem sajnos, a kockahas nem csak és kizárólag a haspréseknek köszönhető! Pont itt szúrják el egy csomóan: ha csak a hasizomra hajazó gépeket használod a konditeremben, azzal önmagában nem érsz el óriási eredményeket, inkább próbáld ki ezt a kifejezetten megmozgató edzéstervet – pontosabban gyakorlatsort -, csináld meg minden egyes nap kétszer, akár háromszor és kombináld futással, biciklizéssel, úszással vagy gyaloglással! Ha szorgalmasan követed, már egy hét alatt sokkal feszesebb lesz a hasad, de két-három hét után végképp odaleszel a végeredménytől, főleg, ha beiktatsz egy kis diétát is mellé és sok-sok hasat laposító kaját veszel magadhoz!

laposhas_workout.png
heti 4-5 napot eddz, és ezeken a napokon kétszer csináld meg a sorozatot!

a hibátlan futótechnika

Egy kis segítség: a jumping jack-et biztos ismered; ugrás terpeszbe és vissza, karlendítéssel; a guggolást vállszélességű terpeszben végezd egyenes háttal; a lábemelésekhez pedig “támaszkodj” a falnak, és hátrafelé emelgesd felváltva a lábaidat, hogy feszesedjen a feneked is! 

Tipp: kombináld kardióval az edzéseidet! Mondjuk: hétfő-szerda-péntek futás, kedd-szerda-csütörtök pedig haslaposító erősítés; szombaton egy keresztedzés (nagyobb séta, biciklizés, úszás, vagy amihez kedved van), vasárnap pihenőnap! Ebből 2-3 hét és rendíthetetlen kockahasad lesz!

éhségűzőGYAKORLATSOR.png

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *