Posted on

#megcsinálom – a 10 napos bikini-kihívás

Aha-aha. Itt a jó idő, rohamoz minket a strandidőszak, mondhatni, a lábunk már félig a vízben, forr a lángos olaja, és egyéb szellemes metaforák, amik arra utalnak, hogy pánik on, mindjárt itt a vég, elő kell venni a bikinit. Mi meg akárhogy törjük a fejünket, időszűkében nagyjából csak így tudjuk elképzelni magunkat a beachen:

elbujok.gif

Van egy jó hírem: MÉG MINDIG LEHET MENTENI A MENTHETŐT.

Oké, már nem igazán van esély 10 kilót ledobni jövőhétig, de sokkal feszesebb és fittebb lehetsz egy 10 napos bikini-kihívással, ami rajtam is segített: egy kis diétával kiegészítve 2 kilót fogytam vele, 10 nap alatt. Nem nehéz betartani, mert annyira nem megerőltető, kellemes, végezhető a szabadban, ráadásul – ami igen ritka manapság az edzéstervpiacon – nem kell hozzá semmilyen eszköz.

hallelujah.png

Ami meg aztán végképp tökjó, hogy lehet mellette diétázni, mert nem egy negyedik marathonjára készülő ironman edzéstervének a négyzetét kell elképzelni. Na, nem is húzom tovább a dicsérgetést, íme a kihívás, amibe azonnal vágj bele, akárhol is vagy, és akármit is csinálsz, mert hidd el, megéri:

10naposkihivas

Töltsd le, nyomtasd ki, állítsd be háttér-és hívóképnek, terjeszd a városban, kereteztesd be, ragasztasd a tesco-és auchanplakátok helyére, és húzasd el egy repülővel!

Viccen kívül, hajrá a 10 naphoz, jó érzés lesz végigcsinálni!

+ egy kis puska:

a guggolást vállszélességű terpeszben csináld, egyenes háttal, így:

squat.png


a jumping jack így néz ki:

Jumping_Jacks.jpg


a fekvőtámasz legyen szabályos, ha kell, több részletben csináld, vagy könnyítésképp alkalmazd a női fekvőt:

noifekvo.jpg


ééés jöhet a plank:

plank.jpg                                             (tartsd ezt a pozíciót a kiírt másodpercig)

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *