Posted on

7 nap // 1200 kcal // tartós fogyás

hűtő.gif

Nehéz belevágni az életmódváltásba megfelelő útmutatás nélkül – ne egyél hat után, de ehetsz hat után, sok zöldség-gyümölcs, de azért megfelelő szénhidrátok, a zsír jó – a zsír rossz. Szóval. Ha tervezgeted a fogyókúrát, pontosabban a bevezető szakaszt az életmódod totális megváltoztatásába, akkor kell egy kis segítség. A lehető legjobb ilyenkor egy étrend, ami pontosan leírja, miket egyél. Én azért imádom ezt az egyhetes programot, mert egyszerű elkészíteni a kajákat benne, iszonyúan finom és laktató, és észre sem lehet venni, hogy végig 1200-1500 kcal körül mozog egy nap. Ami azért is überkirály, mert ha magamtól próbálom számlálgatni a kalóriákat, egyrészt nehezen és csakis némi matektudással jövök rá, hogy miben mennyi van pontosan, másrészt mindig a szívroham kerülget, ha egy kedvenc fogásomnak kiszámolom az értékét. Mert mindig egy kicsit több jön ki, mint szeretném.

Érdemes előre bevásárolni egyik délután, majd reggeltől indulhat is a finom, egészséges hét! Garantált az energikusság, és 1-2 kiló fogyás is. Plusz segít beállítani az anyagcserédet, a gyomrod igényeit, meg persze a fejben történő küzdést is. Töltsd le a képeket, és minden nap kövesd az étrendet! Nagyon fogsz örülni, és tök tartható.

Egyet ne felejts: ha éppen nincs otthon az adott alapanyag, ne ess kétségbe és ne is akadj ki, ne is szidd az étrendet (najó, ha kajaidegességed van, megbocsájtom), inkább helyettesíts! Ha nincs lehetőséged halat enni, próbálj meg csirkét vagy pulykát választani. Ha nincs lencséd, babot egyél! Nem lesz semmi baj, ha ezeket felcseréled néha.

Hajrá!

1.nap_1200kcal

2. nap_1200kcal

3. nap_1200kcal

4. nap_1200kcal

5. nap_1200kcal

6. nap_1200kcal

7. nap_1200kcal

Megosztás
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *